Hello

Hejsan människor! Asså jag skämms verkligen över att jag bara lämnade er så här. Men jag hade verkligen ingen lust att blogga. Det har varit jätte mycket på sistonde och jag har liksom inte känt för att skriva något.

Ok, en kort recap av vad som har hänt de här senste 4 veckorna. Jag har haft prov i engelska, svenska, bilogi massa tyska glosor och idrottsuppgifter (som btw är sjukt onödiga) Ni kan föreställa er vilken stress jag kände om jag säger att jag sjukanmälde mig till tyska lektionen för att jag helt enkelt inte hann plugga på alla 60 glosor.

Det var två dagar som jag kunde vila på utan att plugga, en av dessa dagar var mammas födelsedag och på den andra så bakade jag. Annars har det verkligen varit plugg varje dag…

Men en rolig sak, på söndag sååker jag till London! Alla 1:or på vår skola ska åka tillsamman och vi ska vara där i 4 dagar. Vi är hemma i Sverige igen på fredag kl 1:00 på natten.

Och jag får lite panik då jag har massa grejer kvar att köpa och fixa. Imorgon ska jag försöka göra en lista på allt jag behöver köpa och så fixar jag packningen på lördag.

Så jag hoppas nu att när jag är i London att jag ialfalla hinner ladda upp bilder därifrån. Det kommer bli superkul!